Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtreaza
Produse pe pagină

Gleturi de umplere

18 de produse
18 de produse
Ordonează
Produse pe pagină
În stoc
(0)
 
2198  Lei/Buc.
Stoc epuizat
(0)
 
2478  Lei/Sac
Stoc epuizat
(0)
 
2707  Lei/Sac
Stoc epuizat
(0)
 
3000  Lei/Buc.
Indisponibil in zona ta
(0)
Indisponibil in zona ta
(0)
18 de produse
Ordonează
Produse pe pagină

Gleturile de incarcare - sunt mortare pe baza de ipsos sau compusi acrilici care au rolul de a nivela suprafetele tencuite in vederea pregatirii pentru aplicarea stratului final. Golurile  care pot fi umplute cu aceste gleturi , fara sa apara fisuri sunt intre 1 si 5 mm , in functie de granulatia si compozitia fiecarui producator. 

Gleturile se caracterizeaza prin timpul de punere in opera (2-3 ore) si timpul  minim necesar pentru corectie.  Caracterizat de granulatie maxima de 1 mm si cu un volum optim de apa prevazut pentru omogenizare, gletul de incarcare trebuie sa fie usor de manevrat si aplicabil, in mai multe straturi.

Care sunt avantajele gletului de incarcare?

  • Gletul de umplere asigura finisarea a suprafetelor interioare curate, uscate si aflate la varsta de maturizare, in conditii lipsite de umiditate permanenta si protejate de actiunea razelor ultraviolete, in timpul aplicarii. 
  • Gletul de incarcare contribuie la reducerea cantitatii necesare de vopsea, in etapa ulterioara de finisare a peretilor.
  • Gleturile de umplere sunt usor de slefuit, dupa aplicare si intarire.

Prin aplicarea corecta a gletului de incarcare, vei obtine o suprafata fina, llipsita de fisuri si gata pentru a fi vopsita.