7798 Lei / Buc.
Adeziv pentru faianta si gresie Weber SuperFlex Set Max2, 25 kg
7798 Lei / Buc.

Găsește repede ce ai nevoie

Adeziv pentru faianta si gresie Weber SuperFlex Set Max2, 25 kg

  • Aspect: pulbere
  • Utilizare: faianta si gresie
  • Culoare: gri
Brand: Weber
Cod produs: 10706260
7798 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Livrare Specializată
Stoc epuizat
Disponibil în rate fără dobândă
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Bonus Card - 1 - 12 rate
Call center: 0374 012 345

Adezivul flexibil pentru faianta si gresie Weber set Superflex Max 2 este o pulbere de culoare gri pe baza de ciment cu adaosuri minerale si rasini sintetice de calitate profesionala. Este folosit pentru lipirea placilor de gresie portelanata, ganitogres, placi klinker si materiale de constructii similare la interior, inclusiv pe pardoseli incalzite si exterior protejat, cum ar fi terasele acoperite.

Produsul este un mortar adeziv flexibil aplicabil in pat subtire, cu aderenta marita pentru interior si exterior si nu este toxic. Fara amorsaj se poate aplica pe beton, beton usor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, gips-carton, hidroizolatii pe baza de ciment.

Realizand amorsaj cu produsul Weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete cu absorbtie de apa foarte ridicata sau scazuta: beton proaspat, tencuiala proaspata, zidarie, placi ceramice. Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata si fixa, iar fetele placilor ceramice trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati.

Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, sapele o varsta de minim 28 de zile, iar tencuielile absorbtie medie.

Recomandari:

Temperatura de aplicare este de minim +5C si maxim +30C. Se evita actiunea directa a razelor de soare si se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile (ploi, zapezi, etc).

Nu umeziti placile inainte de placare. Termenul de valabilitate este de 12 luni (in ambalajul original intact, in spatii acoperite si uscate).

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Gri
  • Consum: 6 kg/m²
  • Ambalare: 25 kg
Caracteristici generale
Domeniu de utilizare interior/exterior Aderenta flexibil
Culoare gri Uscare rapida
Caracteristici generale
Domeniu de utilizare interior/exterior
Aderenta flexibil
Culoare gri
Uscare rapida
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.